PSYKOLOGISK KONSULTATION - Amconsult ApS 57521540 / 20467670 e-mail psykolog€randiseidler.dk erstat € med @
Randi Seidler Andersen
Cand.Psych.,
Aut. af Socialministeriets Psykolognævn


Konsultation:
Dalbyvej 34 A, 4140 Borup

PSYKOLOGISK BEHANDLING

Psykologisk behandling er hjælp og støtte i vanskelige situationer, hvor man oplever at være kørt fast og hvor ens reaktioner er uhensigtsmæssige og til tider kommer bag på en.

De vanskelige situationer kan være forbundet med stress, angst og eksistentiel problemer og kriser. Dette kan give anledning til alvorlige både individuelle-, familie- og parproblemer.

Den psykologiske behandling kan være rådgivning eller terapi i form af samtale.

Rådgivning og terapi kan endvidere tilbydes ud fra ønsker om personlig udvikling både i privatlivet og i det professionelle liv.

Min arbejdsmetode tager udgangspunkt i den aktuelle problematik, og jeg arbejder ud fra psykodynamiske teorier. Fokus vil være på følelsesmæssig udvikling og erkendelse.

Jeg tilbyder individuel- og parterapi. Endvidere tilbydes terapi og rådgivning af børn og unge, samt rådgivning af forældre til børn og unge med vanskeligheder, herunder selvskadende adfærd. (se under: psykologisk behandling/rådgivning).

Jeg tilbyder supervison og undervisning af ledere, mellemledere og personale i private organisationer og offentlige institutioner både individuelt og i grupper. (se under: Supervision og rådgivning samt under: Organisation - ledelse - samarbejde)